Tisztelt Érdeklődő!

Már otthonából is elvégezheti a KRESZ tanfolyamot!Nem kell bejárni, az amúgy kötelező tantermi foglalkozásokra. A tanulás bárhonnan, akár külföldről is elvégezhető, szabad időbeosztással, ha van számítógép és internetes kapcsolat. Bármikor jelentkezhet és azonnal elkezdheti a tanulást, nem kell várni a többiekre !

Magyarországon elsőként és jelenleg egyedüliként az E-Educatio Zrt. rendelkezik a Nemzeti Közlekedési Hatóság (HKN) által akkreditált távoktatási (e-learning) tananyagokkal és az e-Titan keretrendszerrel. Ehhez Ön is tud kapcsolódni a PARTNER Autós- Motoros Iskolán keresztül is. Az iskola az internetes tananyaghoz biztosít konzultációs lehetőségeket, az egyénileg meghatározható időpontokban illetve kiscsoportos foglalkozásokat. A tanuló a neki megfelelő helyen és időben, a saját ritmusában felkészülhet a vizsgára. Akár elvégezheti a tananyagot 6 nap alatt vagy 3 hónapon belül bármikor.

Az új tematikára épülő tananyag összefüggéseiben hatékonyan és gyorsan felkészít az elméleti vizsgára és a gyakorlati helyzetekre. Lehet gyorsan és lehet lassabban elmélyülten is haladni a tananyagban. Ez nem a régebbi könyvek lemásolása, hanem korszerű eszközökkel, új ábrákkal,(a vizsgán is ezekkel találkozik) mozgó képekkel, irányítható animációkkal segíti a tanulást. Aki viszont igényli az előadó tanár személyes magyarázatait is, azt a PARTNER Autós- Motoros Iskolában külön tandíj nélkül is megkapja. A kettős tanulás: internet + konzultáció adják a legjobb eredményeket. A gyakorlati résznél választhatja a szerződött iskolát (TREND Autós-Motoros Iskola, motoros oktató Huszár Mihály), vagy bármely motoros képzést biztosító szervet (pl.: Mátyás Zoltán motoros oktató és a többiek).

Lépjen velünk kapcsolatba.

Email