Tisztelt Érdeklődő!

Már otthonából is elvégezheti a KRESZ tanfolyamot!


Nem kell bejárni, az amúgy kötelező tantermi foglalkozásokra. A tanulás bárhonnan, akár külföldről is elvégezhető, szabad időbeosztással, ha van számítógép és internetes kapcsolat. Bármikor jelentkezhet és azonnal elkezdheti a tanulást, nem kell várni a többiekre !

Magyarországon elsőként és jelenleg egyedüliként az E-Educatio Zrt. rendelkezik a Nemzeti Közlekedési Hatóság (HKN) által akkreditált távoktatási (e-learning) tananyagokkal és az e-Titan keretrendszerrel. Ehhez Ön is tud kapcsolódni a PARTNER Autós-Motoros Iskolán keresztül is. Az Autósiskola az internetes tananyaghoz biztosít konzultációs lehetőségeket, az egyénileg meghatározható időpontokban illetve kiscsoportos foglalkozásokat. A tanuló a neki megfelelő helyen és időben, a saját ritmusában felkészülhet a vizsgára. Akár elvégezheti a tananyagot 1 nap alatt vagy 3 vagy 6 hónapon belül bármikor.

Az új tematikára épülő tananyag összefüggéseiben hatékonyan és gyorsan felkészít az elméleti vizsgára és a gyakorlati helyzetekre. Lehet gyorsan és lehet lassabban elmélyülten is haladni a tananyagban. Ez nem a régebbi könyvek lemásolása, hanem korszerű eszközökkel, új ábrákkal,(a vizsgán is ezekkel találkozik) mozgó képekkel, irányítható animációkkal segíti a tanulást. Aki viszont igényli az előadó tanár személyes magyarázatait is, azt a PARTNER Autósiskolában külön tandíj nélkül is megkapja. A kettős tanulás: internet + konzultáció adják a legjobb eredményeket. Természetesen a gyakorlati rész, már a gépkocsiban történik az Ön szabadidejéhez igazodó foglalkozásokon.

A részletes tájékoztatót, kérésére szívesen elküldöm.

Lépjen velünk kapcsolatba.

Email